Proba obligatorie a profilului, Bacalaureat 2024: subiecte și bareme de corectare la Matematică și Istorie – simulare județeană Iași

0

SIMULARE JUDEȚEANĂ BAC 2024, Iași. Simularea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat, organizată de Inspectoratul Școlar Județean Iași, a continuat joi, 18 aprilie, cu proba obligatorie a profilului – Matematică sau Istorie.

Subiectele primite de elevii claselor a XII-a la Matematică sau Istorie și baremele de corectare au fost publicate de ISJ Iași.

Subiecte și bareme Matematică – simulare județeană BAC 2024, Iași (aprilie 2024)

Subiecte și barem Istorie – simulare județeană BAC 2024, Iași (aprilie 2024)

Inspectoratul Școlar Județean Iași organizează, în perioada 17-19 aprilie 2024, simularea examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat 2024. Elevii de clasa a XII-a au susținut, miercuri, proba scrisă la Limba și literatura română. Subiectele și baremul de corectare au fost publicate de ISJ Iași.

Simularea națională a probelor scrise ale examenului de Bacalaureat 2024 a avut loc în perioada 4-7 martie.

Examenul de Bacalaureat 2024 va începe pe 17 iunie cu probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale. Proba scrisă la Limba și literatura română va avea loc pe 1 iulie, proba obligatorie a profilului pe 2 iulie, iar proba la alegere a profilului și specializării pe 4 iulie. Ultima probă scrisă este programată pe 5 iulie, la Limba și literatura maternă. Primele rezultate vor fi afișate pe 8 iulie, iar rezultatele finale pe 12 iulie.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.