Modele de subiecte la Matematică pentru examenul de Bacalaureat 2024 – setul 3, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu/ Baremele de corectare

0

BAC 2024. Inspectoratul Școlar Județean Sibiu a publicat al treilea set de modele de subiecte la Matematică pentru examenul de Bacalaureat 2024. Elevii claselor a XII-a vor susține simularea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat în perioada 4 – 7 martie.

UPDATE ISJ Sibiu a publicat vineri, 16 februarie, baremele de corectare pentru modelele de teste propuse, în această lună, elevilor din ultimul an de liceu.

Modele de subiecte și bareme la Matematică, BAC 2024  – ISJ Sibiu, februarie 2024

ISJ Sibiu publică lunar modele de subiecte la Matematică pentru examenele naționale din acest an.

Simularea națională a probelor scrise ale examenului de Bacalaureat va avea loc în perioada 4 – 7 martie. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației, proba scrisă la Limba și literatura română se va desfășura pe 4 martie, proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie) pe 5 martie, proba la alegere a profilului și specializării pe 6 martie, iar pe 7 martie este programată proba scrisă la Limba și literatura maternă.

Examenul de Bacalaureat 2024 va începe pe 17 iunie cu probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale. Proba scrisă la Limba și literatura română va avea loc pe 1 iulie, proba obligatorie a profilului pe 2 iulie, iar proba la alegere a profilului și specializării pe 4 iulie. Ultima probă scrisă este programată pe 5 iulie, la Limba și literatura maternă. Primele rezultate vor fi afișate pe 8 iulie, iar rezultatele finale pe 12 iulie.

Citește și:

Simulări Bacalaureat 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.