Simulare județeană BAC 2024 – Brăila. Subiectele și baremele de corectare la Limba și literatura română, Matematică și Istorie

0

SIMULARE JUDEȚEANĂ BAC 2024, Brăila. Inspectoratul Școlar Județean Brăila organizează, în această săptămână, simularea județeană a probelor scrise ale examenului de Bacalaureat. Elevii claselor a XII-a și a XIII-a au susținut luni, 15 ianuarie, proba scrisă la Limba și literatura română, iar marți, 16 ianuarie, a avut loc proba obligatorie a profilului – Matematică sau Istorie. 

Subiectele primite de elevi la Limba și literatura română, Matematică și Istorie au fost publicate de ISJ Brăila, alături de baremele de corectare.

Subiecte și bareme Limba și literatura română – simulare județeană BAC 2024, Brăila – ianuarie 2024

Subiecte și bareme Matematică – simulare județeană BAC 2024, Brăila – ianuarie 2024

Subiecte și barem Istorie – simulare județeană BAC 2024, Brăila – ianuarie 2024

Conform calendarului publicat de ISJ Brăila, simularea județeană BAC 2024 va continua miercuri, 17 ianuarie, cu proba la alegere a profilului și specializării.

Simularea națională a probelor scrise ale examenului de Bacalaureat va avea loc în perioada 4 – 7 martie. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației, proba scrisă la Limba și literatura română se va desfășura pe 4 martie, proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie) pe 5 martie, proba la alegere a profilului și specializării pe 6 martie, iar pe 7 martie este programată proba scrisă la Limba și literatura maternă.

Examenul de Bacalaureat 2024 va începe pe 17 iunie cu probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale. Proba scrisă la Limba și literatura română va avea loc pe 1 iulie, proba obligatorie a profilului pe 2 iulie, iar proba la alegere a profilului și specializării pe 4 iulie. Ultima probă scrisă este programată pe 5 iulie, la Limba și literatura maternă. Primele rezultate vor fi afișate pe 8 iulie, iar rezultatele finale pe 12 iulie.

Citește și:

Simulări Bacalaureat 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.