Teste de antrenament pentru BAC 2024. Noi modele de subiecte la Matematică, publicate de ISJ Sibiu/ Baremele de corectare UDATE

0

BACALAUREAT 2024. Inspectoratul Școlar Județean Sibiu a publicat noi teste de antrenament la Matematică pentru examenul de Bacalaureat 2024. Primul set de teste a fost publicat în luna decembrie. 

UPDATE ISJ Sibiu a publicat miercuri, 17 ianuarie, baremele de corectare pentru modelele de subiecte la Matematică – BAC 2024, propuse în urmă cu o săptămână.

ISJ Sibiu a postat miercuri, 10 ianuarie, pe site modele de subiecte la Matematică pentru BAC 2024, urmând să publice miercuri, 17 ianuarie, și baremele de corectare.

Modele de subiecte la Matematică, BAC 2024  – ISJ Sibiu, ianuarie 2024

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu publică în fiecare lună, începând din decembrie 2023, până la examene, teste de antrenament la Matematică pentru examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat 2024.

Ministerul Educației, prin Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, a publicat pe 1 noiembrie 2023 modele de subiecte pentru examenul de Evaluare Națională 2024 – clasa a VIII-a și pentru BAC 2024.

Simularea națională a probelor scrise ale examenului de Bacalaureat este programată în luna martie. Elevii din clasele a XII-a și a XIII-a vor susține proba scrisă la Limba și literatura română pe 4 martie, proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie) pe 5 martie, proba la alegere a profilului și specializării pe 6 martie, iar pe 7 martie se va desfășura proba scrisă la Limba și literatura maternă. Rezultatele vor fi comunicate pe 15 martie.

Examenul de Bacalaureat 2024 va începe pe 17 iunie cu probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale. Proba scrisă la Limba și literatura română va avea loc pe 1 iulie, proba obligatorie a profilului pe 2 iulie, iar proba la alegere a profilului și specializării pe 4 iulie. Ultima probă scrisă este programată pe 5 iulie, la Limba și literatura maternă. Primele rezultate vor fi afișate pe 8 iulie, iar rezultatele finale pe 12 iulie.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.