BAC 2024. Subiecte și bareme la Matematică și Istorie, proba obligatorie a profilului – simulare județeană Buzău

0

SIMULARE BAC 2024, BUZĂU. Simularea județeană a probelor scrise din cadrul examenului de Bacalaureat a continuat, marți, în județul Buzău cu proba obligatorie a profilului – Matematică sau Istorie. Subiectele primite de elevi și baremele de corectare au fost publicate de ISJ Buzău.

Subiecte și bareme Matematică – simulare județeană BAC 2024, Buzău

Subiecte și bareme Istorie – simulare județeană BAC 2024, Buzău

ISJ Buzău organizează în perioada 27-29 noiembrie simularea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat. Luni s-a desfășurat proba la Limba și literatura română, marți, 28 noiembrie, proba obligatorie a profilului, iar pe 29 noiembrie va avea loc proba la alegere a profilului și specializării.

Potrivit Procedurii ISJ Buzău privind organizarea și desfășurarea simulărilor județene 2023-2024, ora de începere a probelor la simularea examenului de Bacalaureat, pentru fiecare dintre zilele în care se organizează simularea, este 9.00. Probele au durata de 3 ore, din momentul primirii subiectelor de către elevi.

Ministerul Educației, prin Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, a publicat pe 1 noiembrie modele de subiecte pentru examenul de Evaluare Națională 2024 – clasa a VIII-a și pentru BAC 2024.

Examenul de Bacalaureat 2024 va începe pe 17 iunie cu probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale. Proba scrisă la Limba și literatura română va avea loc pe 1 iulie, proba obligatorie a profilului pe 2 iulie, iar proba la alegere a profilului și specializării pe 4 iulie. Ultima probă scrisă este programată pe 5 iulie, la Limba și literatura maternă. Primele rezultate vor fi afișate pe 8 iulie, iar rezultatele finale pe 12 iulie.

Citește și:

Simulări Bacalaureat 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.