BAC 2024, simulare județeană Ilfov. Subiectele și baremele la Matematică și Istorie, proba obligatorie a profilului

0

SIMULARE JUDEȚEANĂ BAC 2024, ILFOV. Simularea județeană a probelor scrise din cadrul examenului de Bacalaureat a continuat marți, în Ilfov, cu proba scrisă la matematică sau istorie – proba obligatorie a profilului. Subiectele primite de elevii claselor a XII-a și a XIII-a și baremele de corectare au fost publicate de ISJ Ilfov.

Subiecte și bareme Matematică, simulare județeană BAC 2024 – Ilfov

Subiecte și bareme Istorie, simulare județeană BAC 2024 – Ilfov

Conform calendarului publicat de ISJ Ilfov, simularea probelor scrise din cadrul examenului de Bacalaureat 2024 va continua miercuri, 22 noiembrie, cu proba la alegere a profilului și specializării.

Calendarul simulării examenelor naționale – noiembrie 2023, Ilfov:

ISJ Ilfov a anunțat că o a doua simulare județeană va avea loc la sfârșitul lunii ianuarie.

Ministerul Educației, prin Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, a publicat pe 1 noiembrie modele de subiecte pentru examenul de Evaluare Națională 2024 – clasa a VIII-a și pentru BAC 2024.

Examenul de Bacalaureat 2024 va începe pe 17 iunie cu probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale. Proba scrisă la Limba și literatura română va avea loc pe 1 iulie, proba obligatorie a profilului pe 2 iulie, iar proba la alegere a profilului și specializării pe 4 iulie. Ultima probă scrisă este programată pe 5 iulie, la Limba și literatura maternă. Primele rezultate vor fi afișate pe 8 iulie, iar rezultatele finale pe 12 iulie.

Citește și:

Simulări Bacalaureat 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.