Simulare județeană Bacalaureat 2024, Ilfov. Subiectele și baremele de corectare la Limba și literatura română

0

SIMULARE BAC 2024, ILFOV. Elevii claselor a XII-a și a XIII-a din județul Ilfov au susținut luni, 20 noiembrie, proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul simulării județene a examenului de Bacalaureat 2024. Subiectele și baremele de corectare au fost publicate de ISJ Ilfov.

Subiecte și bareme Limba și literatura română – Simulare BAC 2024, Ilfov

Conform calendarului publicat de ISJ Ilfov, simularea probelor scrise din cadrul examenului de Bacalaureat 2024 va continua marți, 21 noiembrie, cu proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie), iar pe 22 noiembrie se va desfășura proba la alegere a profilului și specializării.

Calendarul simulării examenelor naționale – noiembrie 2023, Ilfov:

ISJ Ilfov a anunțat că o a doua simulare județeană va avea loc la sfârșitul lunii ianuarie.

Ministerul Educației, prin Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, a publicat pe 1 noiembrie modele de subiecte pentru examenul de Evaluare Națională 2024 – clasa a VIII-a și pentru BAC 2024.

Examenul de Bacalaureat 2024 va începe pe 17 iunie cu probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale. Proba scrisă la Limba și literatura română va avea loc pe 1 iulie, proba obligatorie a profilului pe 2 iulie, iar proba la alegere a profilului și specializării pe 4 iulie. Ultima probă scrisă este programată pe 5 iulie, la Limba și literatura maternă. Primele rezultate vor fi afișate pe 8 iulie, iar rezultatele finale pe 12 iulie.

Citește și: BAC 2023. Modele de subiecte la Română, Matematică, Istorie, Geografie, Anatomie, Biologie, Logică, Fizică, Chimie, Economie, Psihologie

Simulări Bacalaureat 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.