Evaluare Națională 2024, clasa a VIII-a – simulare județeană Brăila. Subiectele și baremele de corectare la Română și Matematică

0

SIMULARE JUDEȚEANĂ EVALUARE NAȚIONALĂ 2024. Elevii claselor a VIII-a din județul Brăila au susținut, luni și marți, simularea județeană a examenului de Evaluare Națională. Luni, 15 ianuarie, s-a desfășurat proba scrisă la Limba și literatura română, iar marți, 16 ianuarie, la Matematică.

Subiectele primite de elevi la Limba și literatura română și Matematică, în cadrul simulării județene a Evaluării Naționale, precum și baremele de corectare au fost publicate de Inspectoratul Școlar Județean Brăila.

Subiecte și bareme Limba și literatura română – simulare județeană Brăila, Evaluare Națională 2024, clasa a VIII-a – ianuarie 2024

Subiecte și bareme Matematică – simulare județeană Brăila, Evaluare Națională 2024, clasa a VIII-a – ianuarie 2024

Conform calendarului publicat de ISJ Brăila, elevii vor afla rezultatele obținute la simulare pe 25 ianuarie.

Simularea națională a examenului de Evaluare Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a va avea loc la începutul lunii februarie. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației, proba scrisă la Limba și literatura română se va desfășura pe 5 februarie, la Matematică pe 6 februarie, iar pe 7 februarie la Limba și literatura maternă. Pe 23 februarie vor fi comunicate rezultatele obținute de elevi.

Examenul de Evaluare Națională 2024 pentru absolvenții clasei a VIII-a se va desfășura în perioada 25-28 iunie. Pe 25 iunie va avea loc proba la Limba şi literatura română, pe 27 iunie proba la Matematică, iar pe 28 iunie proba la Limba şi literatura maternă pentru elevii din partea minorităţilor naţionale. Afişarea rezultatelor inițiale (înainte de contestaţii) este programată pentru data de 3 iulie, iar pe 9 iulie vor fi publicate rezultatele finale.

Citește și:

Simulări Evaluarea Națională 2023, clasa a VIII-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.