Matematică, Evaluare Națională 2024 – clasa a VIII-a. Simulare județeană Buzău: subiectele și baremul de corectare

0

SIMULARE JUDEȚEANĂ EVALUARE NAȚIONALĂ 2024, BUZĂU. Simularea examenului de Evaluare Națională pentru elevii claselor a VIII-a din județul Buzău a continuat, marți, cu proba la Matematică. Subiectele primite de elevi și baremul de corectare au fost publicate de ISJ Buzău.

Subiecte și barem Matematică, simulare județeană Evaluarea Națională 2024, clasa a VIII-a – Buzău

Potrivit calendarului publicat de ISJ Buzău, elevii vor afla rezultatele obținute la simularea județeană a Evaluării Naționale 2024 pe 4 decembrie.

Ministerul Educației, prin Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, a publicat pe 1 noiembrie modele de subiecte pentru examenul de Evaluare Națională 2024 – clasa a VIII-a și pentru BAC 2024.

Examenul de Evaluare Națională 2024 pentru absolvenții clasei a VIII-a se va desfășura în perioada 25-28 iunie. Pe 25 iunie va avea loc proba la Limba şi literatura română, pe 27 iunie proba la Matematică, iar pe 28 iunie proba la Limba şi literatura maternă pentru elevii din partea minorităţilor naţionale. Afişarea rezultatelor inițiale (înainte de contestaţii) este programată pentru data de 3 iulie, iar pe 9 iulie vor fi publicate rezultatele finale.

Citește și:

Simulări Evaluarea Națională 2023, clasa a VIII-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.