Simulare Evaluarea Națională 2023, județul Cluj: Subiecte și bareme la Română și Matematică

1

SIMULARE JUDEȚEANĂ EVALUAREA NAȚIONALĂ 2023, Cluj. Elevii de clasa a VIII-a din județul Cluj au susținut, în perioada 1-3 februarie, simularea examenului de Evaluare Națională. Subiectele primite de elevi la Limba și literatura română, Matematică și Limba și literatura maternă, precum și baremele de corectare au fost publicate de Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

Limba și literatura română, simulare județeană Evaluarea Națională 2023 – Cluj (februarie 2023)

Matematică, simulare județeană Evaluarea Națională 2023 – Cluj (februarie 2023)

Limba și literatura română – școli/ secții cu predare în limba maghiară, simulare județeană Evaluarea Națională 2023 – Cluj (februarie 2023)

Descarcă de aici subiecte și bareme Limba și literatura maternă – simulare Evaluarea Națională 2023 – Cluj

Inspectoratul Școlar Județean Cluj a organizat, în perioada 1-3 februarie, simularea Evaluării Naționale pentru elevii claselor a VIII-a. Potrivit inspectoratului, 5.801 elevi au susținut probele scrise din cadrul simulării județene, la Limba și literatura română, Matematică și Limba și literatura maternă.

Conform ISJ, evaluarea lucrărilor s-a realizat la nivelul unității de proveniență a elevilor, în perioada 1-6 februarie 2023. Rezultatele obținute de elevi la simularea județeană nu se contestă, nu vor fi publice și nu vor fi afișate. La solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele pot fi trecute în catalog.

ISJ Cluj a mai precizat că rezultatele obținute de elevi la simularea județeană vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ preuniversitar în care acestea s-au desfășurat, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

În această săptămână, elevii claselor a XII-a/a XIII-a participă la simularea județeană a probelor scrise ale examenului de Bacalaureat 2023. Simularea a început marți, 7 februarie, cu proba scrisă la Limba și literatura română, miercuri, 8 februarie, va avea loc proba obligatorie a profilului, urmată de proba la alegere a profilului și a specializării care se va desfășura joi, 9 februarie. Vineri, 10 februarie, elevii claselor a XII-a, care studiază în limba minorităților naționale, vor susține proba scrisă la Limba și literatura maternă. Evaluarea lucrărilor se va realiza la nivelul unității de proveniență a elevilor, în perioada 7-13 februarie.

Calendar – simulare județeană Evaluarea Națională și BAC 2023, Cluj:

Simularea la nivel național a examenului de Evaluare Națională 2023 va avea loc în perioada 20-22 martie. Examenul propriu-zis va începe în data de 19 iunie.

Citește și:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.