BAC 2024. Teste de antrenament pentru elevii claselor a XII-a și a XIII-a, publicate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța

0

BAC 2024. Teste de antrenament pentru examenul de Bacalaureat 2024 au fost publicate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța. În perioada 10-12 aprilie, inspectoratul va organiza o nouă simulare județeană a probelor scrise ale examenului de Bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a și a XIII-a.

Testele de antrenament pentru examenul de Bacalaureat 2024 sunt cuprinse în numărul 20 al revistei Dynamis a Casei Corpului Didactic Constanța și reprezintă variantele de subiecte realizate în luna ianuarie 2024, în cadrul grupurilor de lucru organizate pe discipline la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

  • Toate testele de antrenament sunt publicate aici.

Test de antrenament și barem Limba și literatura română – Real/Tehnologic, BAC 2024

Test de antrenament și barem Limba și literatura română – Uman/Pedagogic, BAC 2024

Inspectoratul Școlar Județean Constanța va organiza în luna aprilie a treia simulare județeană a Evaluării Naționale și BAC 2024, conform ct100.ro.

 Calendar simulare județeană Bacalaureat 2024 – Constanța, aprilie 2024:

  • 10 aprilie 2024: Proba E) a) – probă scrisă – Limba şi literatura română
  • 11 aprilie 2024: Proba E) c) – probă scrisă – proba obligatorie a profilului
  • 12 aprilie 2024: Proba E) d) – probă scrisă – proba la alegere a profilului şi specializării

În luna ianuarie, ISJ Constanța a publicat un alt set de teste de antrenament pentru examenele naționale – document. Toate testele de antrenament sunt publicate aici.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.