Teste de antrenament pentru Evaluarea Națională 2024 – clasa a VIII-a, publicate de ISJ Constanța – Română și Matematică

0

EVALUARE NAȚIONALĂ 2024, clasa a VIII-a. Inspectoratul Școlar Județean Constanța a publicat teste de antrenament pentru examenul de Evaluare Națională 2024, la Limba și literatura română și Matematică. Elevii de clasa a VIII-a din județul Constanța vor susține pe 8 și 9 aprilie o nouă simulare a examenului de Evaluare Națională.

Teste de antrenament Limba și literatura română – Evaluare Națională 2024, clasa a VIII-a

Teste de antrenament Matematică – Evaluare Națională 2024, clasa a VIII-a

Inspectoratul Școlar Județean Constanța va organiza în luna aprilie a treia simulare județeană a Evaluării Naționale și BAC 2024, conform ct100.ro.

Calendar simulare județeană Evaluare Națională 2024, clasa a VIII-a – Constanța, aprilie 2024:

  • 8 aprilie 2024: Limba şi literatura română (probă scrisă)
  • 9 aprilie 2024: Matematică (probă scrisă)

Testele puse la dispoziția elevilor sunt cuprinse în numărul 20 al revistei Dynamis și reprezintă variantele de subiecte realizate în luna ianuarie 2024, în cadrul grupurilor de lucru organizate pe discipline la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Constanța. Toate testele de antrenament sunt publicate aici. În luna ianuarie, ISJ Constanța a publicat un alt set de teste de antrenament pentru examenele naționale – document.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.