Teste de antrenament pentru Evaluarea Națională 2024, publicate de ISJ Vâlcea – Limba și literatura română și Matematică

0

SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ 2024, clasa a VIII-a. Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea a publicat teste de antrenament la Limba și literatura română și la Matematică pentru simularea examenului de Evaluare Națională. Probele scrise ale simulării vor avea loc în perioada 5-7 februarie.

Testele propuse de ISJ Vâlcea elevilor de clasa a VIII-a și baremele de corectare:

Simularea națională a examenului de Evaluare Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a va avea loc la începutul lunii februarie. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației, proba scrisă la Limba și literatura română se va desfășura pe 5 februarie, la Matematică pe 6 februarie, iar pe 7 februarie la Limba și literatura maternă. Pe 23 februarie vor fi comunicate rezultatele obținute de elevi.

Examenul de Evaluare Națională 2024 pentru absolvenții clasei a VIII-a se va desfășura în perioada 25-28 iunie. Pe 25 iunie va avea loc proba la Limba şi literatura română, pe 27 iunie proba la Matematică, iar pe 28 iunie proba la Limba şi literatura maternă pentru elevii din partea minorităţilor naţionale. Afişarea rezultatelor inițiale (înainte de contestaţii) este programată pentru data de 3 iulie, iar pe 9 iulie vor fi publicate rezultatele finale.

Citește și: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.