Simulare județeană a examenului de Evaluare Națională 2024, în Hunedoara. Subiectele și baremul de corectare la Matematică

0

SIMULARE JUDEȚEANĂ EVALUARE NAȚIONALĂ 2024, clasa a VIII-a – Hunedoara. Elevii claselor a VIII-a din județul Hunedoara au susținut, la începutul acestei săptămâni, simularea examenului de Evaluare Națională 2024. Luni, 8 aprilie, a avut loc proba scrisă la Limba și literatura română, iar marți, 9 aprilie, s-a desfășurat proba la Matematică.

Subiectele primite de elevi la Matematică, precum și baremul de corectare au fost publicate de ISJ Hunedoara.

Subiecte și barem Matematică – simulare județeană Evaluare Națională 2024, clasa a VIII-a – Hunedoara (aprilie 2024)

ISJ Hunedoara a anunțat organizarea simulării județene a Evaluării Naționale 2024 în perioada 8 – 10 aprilie. Conform procedurii elaborate de inspectorat, elevii claselor a VIII-a au susținut proba scrisă la Limba și literatura română pe 8 aprilie, la Matematică pe 9 aprilie, iar pe 10 aprilie s-a desfășurat simularea probei la Limba și literatura maternă.

Simularea națională a examenului pentru elevii de clasa a VIII-a a avut loc în perioada 5-7 februarie. Examenul de Evaluare Națională 2024 se va desfășura în perioada 25-28 iunie. Pe 25 iunie este programată  proba la Limba şi literatura română, pe 27 iunie proba la Matematică, iar pe 28 iunie proba la Limba şi literatura maternă pentru elevii din partea minorităţilor naţionale. Afişarea rezultatelor inițiale (înainte de contestaţii) este programată pentru data de 3 iulie, iar pe 9 iulie vor fi publicate rezultatele finale.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.