Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2023. Înscrierile au fost prelungite până pe 22 august. Premii, în valoare totală de peste 14.000 de euro 

0

Asociația pentru Valori în Educație (AVE) a prelungit înscrierile pentru Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2023. Astfel, directorii și directorii adjuncți din liceele, școlile și grădinițele publice și private din România pot aplica pentru unul dintre cele patru premii până pe 22 august (ora 23.59). Înscrierile se fac online.  

AVE organizează anul acesta a șaptea ediție a Galei Premiilor pentru Directorii Anului, în care sunt premiați directorii de școală care, ”prin eforturile și proiectele pe care le implementează, schimbă școlile și comunitățile din care fac parte”. Evenimentul se va desfășura pe 9 octombrie, la Ateneul Român.

”Gala Premiilor pentru Directorii Anului este un eveniment unic care apreciază la scenă deschisă poveștile de succes ale liderilor educaționali care fac diferența pentru copii și transformă școlile din România”, se arată într-un comunicat al asociației.

În cadrul Galei, vor fi premiați 4 directori de școală la următoarele categorii: Inovare, Antreprenoriat, Egalitate de Șanse, precum și marele premiu, Directorul Anului 2023.

Pentru fiecare categorie va fi acordat un premiu în valoare de 3.500 de euro cu scopul de a susține directorii în proiectele pe care le au în derulare în cadrul școlii sau pentru a demara un nou proiect. De asemenea, aceștia primesc și un loc în programul AVE de transformare a școlilor din România.

Înscrierea se face prin completarea, până pe 22 august, ora 23.59, a unui formular online, unde fiecare director poate aplica pentru cel mult două categorii de premii din cele trei posibile – Inovare, Antreprenoriat și Egalitate de Șanse. Fiecare director înscris este luat automat în considerare și pentru marele premiu, Directorul Anului 2023.

Mai mult, oricine cunoaște un director de școală cu rezultate extraordinare îl poate încuraja să aplice prin completarea unui formular de recomandare care durează maximum 5 minute.

Selecția și jurizarea pentru Gala Premiilor pentru Directorii Anului se fac în mai multe etape, pentru care au fost cooptați specialiști din diferite domenii. Comisiile de jurizare alocate fiecărei categorii de premiu vor fi compuse din minimum șapte membri, majoritatea reprezentanți ai mediului de afaceri, specialiști în recrutare și educație, precum și câte un reprezentant al elevilor și un jurnalist.

”Gala Premiilor pentru Directorii Anului este la a șaptea ediție și își propune să devină o tradiție. Evenimentul, organizat de Asociația pentru Valori în Educație, are rolul de a oferi sprijin și recunoaștere directorilor de școală, dar și să creeze un mediu în care educația să fie apreciată și valorizată, inspirând și mobilizând întreaga comunitate și lideri din diferite sectoare pentru a se implica în transformarea educației”, mai transmit organizatorii.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.