Directorii Anului 2022. Asociația pentru Valori în Educație premiază patru directori de școală. Înscrierile sunt deschise până pe 31 octombrie

0

Asociația pentru Valori în Educație (AVE) organizează anul acesta o nouă ediție a Galei Premiilor pentru Directorii Anului, în care vor fi premiați patru lideri din educație care ”demonstrează inițiativă și dorință de schimbare profundă pentru comunitățile lor școlare”. Directorii și directorii adjuncți din liceele, școlile și grădinițele publice din România, care au fost în funcție în anul școlar 2021 – 2022, se pot înscrie până la data de 31 octombrie. Vor fi acordate premii pentru Inovare, Antreprenoriat, Egalitate de Șanse și marele premiu – Directorul Anului 2022.

”În cadrul Galei Premiilor pentru Directorii Anului le sunt recunoscute meritele liderilor din
educație care au demonstrat calități de leadership, management și strategie, pe care le-au
arătat prin implicarea proactivă în transformarea educației în comunitățile și școlile din care
fac parte. Premiile vor fi oferite pentru patru categorii, respectiv Inovare, Antreprenoriat, Egalitate de Șanse, precum și marele premiu, Directorul Anului 2022”, transmite AVE într-un comunicat de presă.

Potrivit organizatorilor, directorii se pot preînscrie prin completarea unui formular disponibil online. O singură aplicație poate fi înscrisă pentru maximum două categorii de premii, iar fiecare director înscris este luat automat în considerare și pentru marele premiu, Directorul Anului 2022.

De asemenea, toți cei care cunosc un director pasionat sunt încurajați să îl recomande pentru înscriere, prin completarea unui formular online, disponibil aici. Ulterior, directorii recomandați vor fi contactați pentru înscriere de reprezentanții AVE.

AVE precizează că fiecare dintre cei patru directori câștigători ai Galei Premiilor pentru Directorii Anului 2022 va primi un premiu în valoare de 3.500 de euro: ”Scopul acestui premiu este de a susține directorii în proiectele pe care le au în derulare sau care urmează să fie începute în școala din care fac parte.

În plus, cei patru câștigători vor primi și o bursă integrală la Academia de Leadership și Management Școlar, program organizat de AVE pentru dezvoltarea și creșterea abilităților de leadership și management dedicat directorilor de școli și grădinițe care vor să îmbunătățească rezultatele educaționale din instituțiile pe care le conduc. Bursa valorează 3.300 de euro și este oferită de AVE și partenerii Academiei.”

Anul acesta, Gala Premiilor pentru Directorii Anului va avea loc pe 23 noiembrie, la Ateneul Român.

Gala Premiilor pentru Directorii Anului este un eveniment organizat pentru al șaselea an
consecutiv de către Asociația pentru Valori în Educație, pentru a susține și premia
directorii de școală care se remarcă printr-o activitate extraordinară și ajută la transformarea educației din România, începând cu propriile lor comunități.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here