Cine sunt directorii anului, premiați de Asociația pentru Valori în Educație – Gala Premiilor pentru Directorii Anului, ediția 2021 VIDEO

0
Sursa foto: Facebook/ Asociatia Pentru Valori In Educatie - AVE Romania

Patru directori de școală au fost premiați de Asociația pentru Valori în Educație (AVE) la Gala Premiilor pentru Directorii Anului, ediția 2021. Poveștile lor, cu imagini din școală, declarații ale colegilor de catedră și ale elevilor, au fost prezentate, miercuri seară, în cadrul unui eveniment organizat în sistem online. Cei patru directori câștigători au fost selectaţi din peste 1.000 de propuneri. 

Cei patru directori premiați sunt:

  • Directorul anului 2021, marele premiu: Adina Romanescu, Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași.
  • Directorul anului pentru Antreprenoriat: Adriana Lefter, Școala Gimnazială ”Elena Doamna”, Tecuci, județul Galați.
  • Directorul anului pentru Egalitate de Șanse: Adrian Emanuel Silimon, Școala Gimnazială nr.4, Turnu Măgurele, județul Teleorman.
  • Directorul anului pentru Inovare: Cătălin Condrea, Școala Gimnazială Specială, Pașcani, județul Iași.

Adina Romanescu a primit premiul ”Directorul anului 2021” la Palatul Cotroceni, fiindu-i înmânat de către președintele Klaus Iohannis.

Gala Premiilor pentru Directorii Anului, ediția 2021, poate fi urmărită AICI.

Potrivit AVE, cei patru directori premiați în cadrul galei vor primi fiecare câte 5.000 de euro, sumă pe care o vor putea folosi pentru a continua implementarea proiectelor demarate în școală. ”Mai mult, aceștia se vor mai bucura și de un loc asigurat în cadrul Academiei de Leadership și Management Școlar, organizate de Asociația pentru Valori în Educație, training și consultanță pentru ei și profesorii din echipele lor, în anul școlar 2021 – 2022, dar și vouchere de acces la cataloage digitale în valoare de 2.000 de euro pentru o școală, oferite de Adservio”, a mai transmis organizația.

Gala Premiilor pentru Directorii Anului este un eveniment organizat anual de Asociația pentru Valori în Educație, pentru a susține și premia directorii de școli care se remarcă printr-o activitate extraordinară și ajută la transformarea educației din România, începând cu propriile lor comunități.

Citește și: Gala MERITO 2021: Într-o sală cu 67 de profesori care își pregătesc elevii pentru viață și îi fac să se simtă bine la școală. 12 povești noi și o notă de 12

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.