Culoare, veselie și povești pictate pentru copii, la Școala Gimnazială ”Nanu Muscel” din Câmpulung VIDEO

0
Foto: Captură video Youtube

Școala Gimnazială „Nanu Muscel” din Câmpulung a prins culoare la începutul acestui an. În zona scărilor a fost pictată povestea unor copii, iar într-un video postat pe pagina de Facebook a școlii este surprinsă reacția elevilor mai mici când văd desenele de pe pereți.

”De astăzi, la școală, ne plimbăm pe curcubeu cu noii noștri prieteni, urcăm scările printre raze de soare, zâmbete, jocuri și păsări cântătoare. E multă veselie și atât de multă culoare încât zburăm alături de fluturi, în baloane colorate, cântăm și urcăm pe poteci de munte, pescuim vise, înălțăm zmeie odată cu speranțele noastre”, se arată pe pagina de Facebook a școlii, într-o postare publicată în luna ianuarie.

Picturile au fost realizate de Luminița Jinga. ”Proiectul nostru a plecat de la inițiativa elevilor care și-au dorit o școală altfel, „O școală ca noi”, adică plină de zâmbete și culoare. În momentul în care Consiliul Profesoral a decis renovarea interiorului școlii, ideea pe care Consiliul Elevilor a propus-o a fost cea mai potrivită, adică școala să fie decorată conform cerințelor celor ce dau viață școlii. Astfel, am realizat un sondaj de opinie punând întrebarea: „Cum ați dori să renovăm?”, iar ei ne-au răspuns : <Vrem sa ne plimbăm pe curcubeu, vrem cai verzi pe pereți, vrem raze de soare, zmee și păsări cântătoare>”, declară Steluța Popescu, directorul școlii.

Cum arată desenele pe care copiii le-au admirat la prima lor ”plimbare”, în clipul următor:

Foto: Captură video Youtube

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.