Secretara unei şcoli din Bucureşti, prinsă în flagrant după ce a primit 200 de euro pentru mutarea unui elev

0
Foto: emaramures.ro

Secretara unei școli din București a fost prinsă în flagrant după ce a primit suma de 200 euro de la un martor denunţător, în schimbul aprobării mutării unui elev în cadrul acelei şcoli, informează Direcția Națională Anticorupție. Secretara este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de  influență și se află sub control judiciar.

”Secretara unei şcoli din Bucureşti este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, după un flagrant al ofiţerilor de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Anchete, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti”, se arată într-un comunicat al Direcției Naționale Anticorupție, preluat de Agerpres.

Potrivit, sursei citate, ”la data de 19.09.2019, femeia a fost prinsă în flagrant, imediat după ce a primit suma de 200 euro de la un martor denunţător, în schimbul aprobării mutării unui elev în cadrul acestei şcoli”.

Denunţătorul a sesizat situaţia la D.G.A., după ce a adresat secretarei solicitarea de mutare a copilului său, iar funcţionara, sub pretextul că poate interveni pe lângă factorii de decizie din unitatea de învăţământ, a cerut pentru acest serviciu suma de bani menţionată”, precizează DNA.

Secretara este cercetată sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 30 de zile, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here