Tema la Geografie în Minecraft, noua provocare a învățătoarei Claudia Chiru pentru elevii săi din clasa a IV-a VIDEO

0
Foto: facebook.com/ Claudia Chiru

Geografia se poate învăța și altfel, cu plăcere și într-un mod creativ. O dovedesc elevii din clasa învățătoarei Claudia Chiru, care au avut de realizat o temă în Minecraft. O materie care ar putea plictisi, spune Claudia Chiru, dar care, prin folosirea aplicației, strârnește curiozitate și poate fi învățată de către copii.

După ce, anul școlar trecut, au avut prima temă în Minecraft, acum, în clasa a IV-a, elevii au experimentat folosirea aplicației și la noua disciplină pe care o studiază, Geografia. La lecția despre orizontul apropiat, elevii au avut o temă în care să ”reconstituie” în Minecraft drumul de acasă spre școală.

”Folosirea aplicației Minecraft le stârnește curiozitatea și îi invită pe copiii de clasa a IV-a să experimenteze noțiunile cuprinse în programa școlară la… geografie, o materie care altfel ar putea plictisi”, a scris Claudia Chiru pe Facebook.

 ”O temă foarte creativă, la fel ca celelalte teme și nu numai în Minecraft”, a spus unul dintre copii. ”Ei fac cu plăcere și învață niște noțiuni pe care, altfel, probabil că le-am transmite într-un mod steril și n-ar avea același efect”, a adăugat învățătoarea Claudia Chiru.


Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.