Prima temă în Minecraft la clasa învățătoarei Claudia Chiru. Ce au avut de făcut copiii VIDEO

0

Învățătoarea Claudia Chiru le-a dat elevilor săi din clasa a III-a prima temă în Minecraft. Copiii au fost provocați să construiască, cu ajutorul jocului video, casa Marelui Uriaș Prietenos sau, în cazul în care nu îl folosesc, cu ajutorul pieselor Lego.  ”Feedback-ul pe care l-am primit de la copii și maniera în care au abordat această temă îmi spun că am ales bine pentru ei”, spune Claudia Chiru.

Elevii din clasa învățătoarei Claudia Chiru au venit la școală cu tablete, telefoane și Lego pentru că au primit o temă altfel: au avut de construit casa Marelui Uriaș Prietenos.

”FEDEx – Fabrica de Educație Democratică Experiențială. Vă prezint PRIMA TEMĂ ÎN MINECRAFT la clasa a III-a Hund! Feedback-ul pe care l-am primit de la copii si maniera in care au abordat aceasta tema imi spun ca am ales bine pentru ei si ca au invatat colaborarea, impartirea eficienta a sarcinilor, plusvaloarea individuala, atentia, rabdarea si perseverenta alaturi de metoda grafica si eseul stiintific.
Suntem gata sa iesim din linie si cu temele!

ATENȚIE! Nu spun ca temele ar trebui sa fie doar asa, nu este o varianta buna pentru consolidarea cunostintelor, fara tema clasica nu se poate, cum nu se pot face doar proiecte sau doar exercitarea rolului de facilitator fara cel de transmitator. Eu militez pentru un mix optim la decizia profesorului lider in educatie pentru ca isi cunoaste copiii”, a scris Claudia Chiru pe Facebook.

Învățătoarea a povestit cum s-a ajuns la prima temă în Minecraft, pornind de la o provocare matematică.

Am citit împreună cartea Marele Uriaș Prietenos și i-am provocat să construiască în Minecraft casa Marelui Uriaș Prietenos și cei care nu au Minecraft sau nu vor să îl folosească, să se ajute de Lego”, a spus învățătoarea. Iată ce au făcut copiii:

Citește și Școala altfel în fiecare zi. O oră la clasa învățătoarei Claudia Chiru: ”La școală venim cu bucurie!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.