Povestea de luni din clasa învățătoarei Claudia Chiru: Prima zi fără teme impuse. Ce au pregătit copiii

0

Ce teme preferă copiii să facă atunci când profesorul nu le impune una anume? La această întrebare am aflat răspunsul, luni, la clasa Claudiei Chiru. Învățătoarea nu le-a dat, vineri, teme elevilor și i-a lăsat pe fiecare să lucreze ceea ce dorește. Surpriza a fost șinșila adusă de Andreea… ”Iată surprizele care ne așteaptă dacă îi lăsăm pe copii să fie creativi și le dăm un pic de libertate și le dezvoltăm independența….”, spune Claudia Chiru.

Teme lăsate la latitudinea copiilor este noua provocare lansată de învățătoarea Claudia Chiru. La sfârșit de săptămână, elevii săi din clasa a III-a au avut de pregătit ceea ce au considerat că este necesar pentru fiecare.

”Le-am spus că pot lucra în Minecraft, Kahoot sau pe caiete din culegeri, pe coli sau pe orice carnețel doresc”, a scris Claudia Chiru, pe Facebook.

Cum a fost în prima zi fără teme impuse, vedem în live-ul realizat de Claudia Chiru. ”Eu am vrut să văd ce considerați voi că trebuie făcut pentru școală. Orice ai făcut e bine făcut” a fost mesajul învățătoarei pentru elevii săi:

După momentul șinșilei ”descoperite” în clasă, Claudia Chiru a tras concluzia a ceea ce înseamnă experiența unei zile în care copiii își aleg temele pe care le doresc: ”Iată surprizele care ne așteaptă dacă îi lăsăm pe copii să fie creativi și le dăm un pic de libertate și le dezvoltăm un pic independența. Ne surprind!”

Citește și: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.