O clasă colorată, în imagini. Cum a fost transformată într-un sat sala pentru elevii de la pregătitoare FOTO

3
Foto: facebook.com/crucearosieromana

Sala unde învață copiii din clasa pregătitoare de la Şcoala Gimnazială Raşi, județul Ialomița, este poate una dintre cele mai colorate din școlile noastre. Plină de desene, cu jucării și pufuri, noua clasă în care au fost primiți copiii în septembrie anul trecut oferă o atmosferă prietenoasă, ca acasă, după cum i-au spus cei care s-au ocupat de amenajare.

O sală clasică de școală a fost transformată într-una vie, plină de culoare. În septembrie 2018, elevii clasei pregătitoare de la școala din Rași au fost primiți într-un loc renovat și redecorat, cu ajutorul designerului Adela Pârvu, în cadrul programului ”O sală de clasă ca acasă”, derulat de Procter & Gamble, cu sprijinul Crucii Roșii Române.

Clasa în care învață copiii este dotată cu echipament multimedia, iar spațiul a fost conceput pentru a încuraja cunoaşterea prin joacă şi învăţare, într-o atmosferă relaxantă, ca acasă.

Cum a fost transformată sala de clasă, într-o Galerie Foto:

 

Programul ”O sală de clasă ca acasă” a fost lansat de P&G în 2018 și presupune transformarea sălilor de clasă în spaţii sigure, prietenoase şi inspiraţionale, oferind un mediu adecvat pentru învăţare. Şcolile beneficiare din Program sunt selectate cu ajutorul ONG-urilor active în zonă, aşa cum este Crucea Roşie Română.


Foto: facebook.com/crucearosieromana, facebook.com/Școala Gimnazială Sălcioara Ialomița și isjialomita.ro


Citește și:

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.