Bianca Meghea, elevă în clasa a VIII-a: „Profesoara mea de franceză este extraordinară. Ne ajută în orice situație și este mereu cu zâmbetul pe buze”

0

CEI MAI BUNI PROFESORI Bianca Meghea este a treia elevă care ne scrie despre profesoara Andreea Sabina Stoian. Bianca este elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială nr. 1 Mileanca, județul Botoșani, unde profesoara predă limba franceză. 

”Profesoara mea de limba franceză este o profesoară extraordinară, cum rar întâlnești. Are tot ce îți poți dori de la un profesor. Când vine la oră, este mereu cu zâmbetul pe buze.

Dumneaei ne ajută mereu indiferent de situație și împreună încercăm să găsim soluții la orice problemă. Pe această cale, vreau să îi mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine. Nu o voi uita niciodată! Este înțelegătoare și îi mulțumim pentru acest lucru, mai ales în perioada aceasta când avem examene.

Sunteți o profesoară la care nu aș renunța niciodată și veți rămâne veșnic în inima mea. Vă iubesc!”

Notă: Andreea Sabina Stoian este profesoară de limba franceză și de educație muzicală.

Sursa foto: Arhiva personală – Bianca Meghea

CEI MAI BUNI PROFESORI SparkNews.ro v-a lansat provocarea de a scrie despre cei mai buni profesori. Acei profesori care ne-au format, ne-au îndrumat și au rămas profesorii noștri de suflet. Acei profesori care îi fac pe elevi să vină cu drag la ore, care predau altfel, sunt în sala de clasă pentru ei, alături de ei și produc cu adevărat învățare. Toate articolele le găsiți AICI. Așteptăm să ne scrieți poveștile voastre la adresa de e-mail stiri@sparknews.ro sau într-un mesaj pe pagina de Facebook SparkNews.ro, trimițându-ne și câteva imagini, în măsura în care este posibil.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.