Cătălina Maria Bradu, elevă la școala din Drăgușeni, mesaj pentru cei mai buni profesori: „Le mulțumesc mult pentru tot ceea ce fac”

0

CEI MAI BUNI PROFESORI  Elevii din Botoșani continuă să ne trimită mesaje despre profesorii lor. Cătălina Maria Bradu este elevă în clasa a VII-a B la Școala Gimnazială ”Aristotel Crâșmaru” Drăgușeni și ne-a scris despre profesoarele de muzică și de română. ”Vreau să le mulțumesc mult de tot pentru tot ceea ce fac și au făcut pentru mine, pentru noi”, spune Cătălina.

Profesorii ”preferați” ai Cătălinei sunt Andreea Sabina Stoian, profesoară de muzică, și Marinela Claudia Onofrei, profesoară de română. ”Domnișoara Andreea Sabina Stoian este o profesoară de educație muzicală deosebită, o ador din toate punctele de vedere. Orele dumneaei sunt foarte atractive. Ne predă puțină teorie doar ca să ne audă cântând și mereu ne ajută. Este și coordonatoarea ansamblului <Ioan Cobâlă> Drăgușeni, din care și eu fac parte. Ne iubește enorm de mult și mereu face repetiții cu noi, deși poate are o problemă, și vine împreună cu o elevă mai mare, Georgiana Florentina. Domnișoara vine de la Mileanca la Drăgușeni, doar pentru ca noi să ajungem undeva cu ansamblul nostru. Ne înțelege întotdeauna și de fiecare dată ne este alături, iar când mergem la concursuri are cea mai mare grijă de noi să nu pățim ceva, să nu ne fie rău, să nu ne lovim sau să nu ne murdărim. Ea ne iubește și noi o iubim foarte mult, necondiționat. Suntem alături de ea, suntem ca o familie.

Doamna profesoară de limba română, Marinela Claudia Onofrei, este o profesoară simplă, dar foarte înțelegătoare din punctul meu de vedere. Tot timpul ne spune să învățăm și ne dă cele mai bune sfaturi. Orele sunt distractive uneori și chiar ne ajută acest lucru. Cel mai mult îmi place la dumneaei că este sinceră și că are grijă de noi. Este prietenă foarte bună cu doamna dirigintă, chiar au o prietenie foarte strânsă, ceea ce ne învață și pe noi să fim mai buni. Inspirată de dumneaei, vreau să devin ori profesoară ori educatoare, deoarece este minunat să predai și să lucrezi cu copiii. Doamna profesoară este minunată, ne susține și chiar se implică în activități extrașcolare. După părerea mea, poți discuta orice cu dumneaei deoarece este de încredere.”

Sursa foto: Arhiva personală – Cătălina Maria Bradu

CEI MAI BUNI PROFESORI SparkNews.ro v-a lansat provocarea de a scrie despre cei mai buni profesori. Acei profesori care ne-au format, ne-au îndrumat și au rămas profesorii noștri de suflet. Acei profesori care îi fac pe elevi să vină cu drag la ore, care predau altfel, sunt în sala de clasă pentru ei, alături de ei și produc cu adevărat învățare. Toate articolele le găsiți AICI. Așteptăm să ne scrieți poveștile voastre la adresa de e-mail stiri@sparknews.ro sau într-un mesaj pe pagina de Facebook SparkNews.ro, trimițându-ne și câteva imagini, în măsura în care este posibil.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here