Valentina și Delia, eleve în clasa a VII-a, despre profesoara de limba franceză: „Să fii prea norocos să ai așa profesoară”/ „Ne învață să fim oameni”

0

CEI MAI BUNI PROFESORI Valentina-Iuliana Buariu și Delia Huțanu, eleve în clasa a VII-a la Școala Gimnazială nr. 1 Mileanca, județul Botoșani, povestesc despre profesoara lor de limba franceză, Andreea Sabina Stoian. Cele două eleve au scris pentru rubrica ”Cei mai buni profesori”, alăturându-se altor elevi care ne-au trimis mesaje despre profesorii lor.

Valentina-Iuliana Buariu: ”Profesoara mea de limba franceză este o profesoară cu suflet de aur, o persoană cu mii de calități și un caracter cum n-ai văzut niciodată. Indiferent de greutățile pe care le are, ea mereu știe să zâmbească. Este întotdeauna lângă noi. Niciodată nu pleacă de la oră până când nu ne explică de mii de ori astfel încât noi să înțelegem lecția și niciodată nu s-a plâns atunci când am știut mai puțin.

Are un mod extraordinar de frumos de a se comporta cu noi și de a ne face să fim mereu cu zâmbetul pe buze. Să fii prea norocos să ai așa profesoară! Noi suntem și mereu încercăm să o facem mândră de noi!”

Delia Huțanu: ”Profesoara mea de limba franceză este Andreea Sabina Stoian (foto). O doamnă extraordinară. Fără să exagerez, doamna profesoară este un exemplu de urmat. Pe lângă faptul că ne predă lecția într-un mod atractiv, ea ne atinge sufletul în fiecare zi și ne face să o iubim și să o apreciem pe zi ce trece tot mai tare.

Fie că are o zi rea, grea și urâtă, uită de toate acestea atunci când pășește în clasa noastră. Mereu cu zâmbetul pe buze, ea nu ne învață doar limba franceză, ne învață și să fim oameni. Pe această cale vreau să îi mulțumesc enorm pentru că există și pentru că ne susține!”

CEI MAI BUNI PROFESORI SparkNews.ro v-a lansat provocarea de a scrie despre cei mai buni profesori. Acei profesori care ne-au format, ne-au îndrumat și au rămas profesorii noștri de suflet. Acei profesori care îi fac pe elevi să vină cu drag la ore, care predau altfel, sunt în sala de clasă pentru ei, alături de ei și produc cu adevărat învățare. Toate articolele le găsiți AICI. Așteptăm să ne scrieți poveștile voastre la adresa de e-mail stiri@sparknews.ro sau într-un mesaj pe pagina de Facebook SparkNews.ro, trimițându-ne și câteva imagini, în măsura în care este posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.