Ana Mădălina Piticaru, elevă în clasa a IX-a, mesaj către profesorii din Lespezi, județul Bacău: „Vă voi păstra toată viața în inima mea”

0

CEI MAI BUNI PROFESORI Ana Mădălina Piticaru, elevă la liceu, scrie despre profesorii din gimnaziu, de la școala din satul Lespezi, județul Bacău. Aprecierile ei merg către toți profesorii pe care i-a avut, spunând că aceștia au încurajat-o și au ajutat-o să-și îndeplinească dorința de a intra la liceul unde acum este elevă.

”Sunt elevă în clasa a IX-a la Liceul Pedagogic din Bacău și anul trecut am terminat clasa a VIII-a la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu’” Lespezi. Pot începe această poveste spunând că am avut niște profesori de milioane pe care cu greu i-aș înlocui. Am fost privită în acești patru ani de generală ca un copil cu multe șanse de a răzbi în viitor, poate și încurajările fiecăruia m-au ajutat să-mi îndeplinesc dorința de a intra la acest liceu.

Pentru mine au fost ca niște părinți, mi-ar plăcea să îi descriu pe toți, dar nu mi-ar ajunge nici două zile. În cei patru ani, am avut și zile bune, dar și zile mai grele. Însă indiferent de starea mea, dânșii m-au înțeles și de fiecare dată au încercat să mă ajute. Ca orice alt copil, am avut și eu profesori preferați, mai exact trei care mi-au atins inima și acolo îi voi purta o viață: Carla Vrînceanu, Sandu Cristi și Corina Postolache.

A fi profesor este incredibil de dificil, iar să ajungi la inima unui elev pare aproape imposibil, însă mie, domnilor profesori, mi-ați demonstrat că nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat. În inima mea ați rămas și acolo vă voi păstra toată viața. Din timpul care trece, îmi plac oamenii care rămân. Nu există nicio limită a recunoștinței și a aprecierii mele pentru dumneavoastră. Pot doar să vă mulțumesc pentru tot!”

CEI MAI BUNI PROFESORI SparkNews.ro v-a lansat provocarea de a scrie despre cei mai buni profesori. Acei profesori care ne-au format, ne-au îndrumat și au rămas profesorii noștri de suflet. Acei profesori care îi fac pe elevi să vină cu drag la ore, care predau altfel, sunt în sala de clasă pentru ei, alături de ei și produc cu adevărat învățare. Toate articolele le găsiți AICI. Așteptăm să ne scrieți poveștile voastre la adresa de e-mail stiri@sparknews.ro sau într-un mesaj pe pagina de Facebook SparkNews.ro, trimițându-ne și câteva imagini, în măsura în care este posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.