Cei mai buni profesori. Elena, elevă din Botoșani: „Doamna profesoară nu a plecat niciodată de la oră până nu au înțeles toți elevii lecția”

0

CEI MAI BUNI PROFESORI Elena-Roxana Carcea este elevă în clasa a VII-a la Școala Gimnazială nr. 1 Mileanca, județul Botoșani, și ne-a scris și ea despre profesoara de limba franceză, Andreea Sabina Stoian.

”Profesoara mea de limba franceză este Andreea Sabina Stoian. Este o profesoară excelentă și o persoană care știe să predea pe înțelesul tuturor. Face totul cu plăcere și entuziasm, niciodată nu a plecat de la oră până nu au înțeles toți elevii lecția.

Întotdeauna la sfârșitul orei de limba franceză, suntem toți cu zâmbetul pe buze. Este o persoană înțelegătoare, bună, deșteaptă și știe cum să ne facă să zâmbim. Pentru asta o iubim, o respectăm și îi mulțumim că ne este alături. Vom încerca să o facem mândră de noi!”

CEI MAI BUNI PROFESORI SparkNews.ro v-a lansat provocarea de a scrie despre cei mai buni profesori. Acei profesori care ne-au format, ne-au îndrumat și au rămas profesorii noștri de suflet. Acei profesori care îi fac pe elevi să vină cu drag la ore, care predau altfel, sunt în sala de clasă pentru ei, alături de ei și produc cu adevărat învățare. Toate articolele le găsiți AICI. Așteptăm să ne scrieți poveștile voastre la adresa de e-mail stiri@sparknews.ro sau într-un mesaj pe pagina de Facebook SparkNews.ro, trimițându-ne și câteva imagini, în măsura în care este posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.