Simulare pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat 2022, în județul Constanța. Subiectele și baremele la Limba și literatura română

0

Inspectoratul Școlar Județean Constanța organizează săptămâna aceasta, la nivelul județului, Simularea examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat 2022. Elevii claselor a VIII-a și cei ai claselor a XII-a și a XIII-a au susținut, miercuri, proba la Limba și literatura română. 

Simulare Evaluarea Națională 2022, clasa a VIII-a, Limba și literatura română  – județul Constanța

Simulare Bacalaureat 2022, Limba și literatura română – județul Constanța

Simulare BAC 2022, Limba și literatura română, Uman – județul Constanța

Simulare BAC 2022, Limba și literatura română, Real – județul Constanța

Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Școlar al Județului Constanța, prof. Sorin Mihai, pentru participarea la prima simulare județeană a Evaluării Naționale a elevilor de clasa a VIII-a, s-au înscris 121 de unități de învățământ, reprezentând 93% din totalul instituțiilor școlare din județ, iar pentru simularea județeană a Examenului de Bacalaureat 49 de unități de învățământ (86% din numărul total), scrie ziuaconstanta.ro.

Joi, 27 ianuarie, se va desfășura cea de-a doua probă a simulării: proba de Matematică pentru elevii claselor a VIII-a și disciplina obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie) pentru elevii claselor a XII-a și a XIII-a.

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației, simularea Evaluării Naționale pentru elevii claselor a VIII-a va avea loc, la nivel național, în perioada 4-6 aprilie 2022, iar elevii claselor a XII-a și a XIII-a vor începe simularea examenului de Bacalaureat 2022 pe 28 martie.

Citește și:




LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.