Simulare Evaluarea Națională 2022, Iași și Brăila. Elevii claselor a VIII-a au susținut proba la Matematică: subiecte și bareme

0

Elevii claselor a VIII-a din județul Iași au susținut, miercuri, proba la Matematică în cadrul Simulării examenului de Evaluare Națională 2022. Simularea a fost organizată la nivelul județului de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iași. Tot miercuri, a avut loc simularea la Matematică pentru Evaluarea Națională în județul Brăila.

Matematică, Simulare Evaluarea Naţională 2022, clasa a VIII-a – județul Iași

Matematică, Simulare Evaluarea Naţională 2022, clasa a VIII-a – județul Brăila

Inspectoratul Școlar Județean Iași organizează, în perioada 25-27 ianuarie, Simularea Evaluării Naționale și Simularea probelor scrise ale examenului național de Bacalaureat 2022. Marți, atât elevii claselor a VIII-a, cât și cei de clasa a XII-a au susținut proba la Limba și literatura română. Miercuri, 26 ianuarie, simularea a continuat cu proba de Matematică (pentru Evaluare Națională și pentru Bacalaureat) și Istorie (Bacalaureat).

De asemenea, Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila organizează săptămâna aceasta, la nivelul judeţului, simulări pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat 2022. Elevii de clasa a VIII-a au susţinut, marţi, simularea Evaluării Naţionale la proba de Limba şi literatura română, iar miercuri la Matematică.

Citește și:


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.