Simulare BAC 2022, Iași. Subiectele și baremele de corectare la Matematică și Istorie – proba obligatorie a profilului

0

Simularea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat 2022 a continuat, miercuri, în județul Iași cu proba obligatorie a profilului – Matematică sau Istorie. Joi, elevii claselor a XII-a vor susține proba la alegere a profilului și specializării.

Matematică, Simulare Bacalaureat 2022 – județul Iași

Simulare BAC 2022, subiecte și barem Matematică/ Mate-Info – județul Iași

Simulare BAC 2022, subiecte și barem Matematică/ Pedagogic – județul Iași

Simulare BAC 2022, subiecte și barem Matematică/ Științe ale naturii – județul Iași

Simulare BAC 2022, subiecte și barem Matematică/ Tehnologic – județul Iași

Istorie, Simulare Bacalaureat 2022 – județul Iași

Inspectoratul Școlar Județean Iași organizează, în perioada 25-27 ianuarie, Simularea Evaluării Naționale și Simularea probelor scrise ale examenului național de Bacalaureat 2022. Marți, atât elevii claselor a VIII-a, cât și cei de clasa a XII-a au susținut proba la Limba și literatura română.

Miercuri, 26 ianuarie, simularea a continuat cu proba de Matematică (pentru Evaluare Națională și pentru Bacalaureat) și Istorie (Bacalaureat). Ultima zi va fi destinată doar elevilor de clasa a XII-a care își vor verifica nivelul actual de pregătire pentru proba la alegere a profilului și specializării.

Citește și: Subiecte și bareme la Limba și literatura română, Evaluarea Națională și BAC 2022 – simulare organizată de Inspectoratul Școlar Județean Iași


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.