Gala „Tinerii în Arenă” 2022. Cinci echipe de tineri antreprenori își vor prezenta ideile de afaceri în finala celei de-a treia ediții

0

Cinci echipe de tineri antreprenori își vor susține joi, 19 mai, ideile de afaceri în fața a cinci antreprenori care le pot deveni mentori, în cadrul celei de-a treia ediții a Galei ”Tinerii în Arenă”. Evenimentul va începe la ora 15.00 și se va desfășura atât în format fizic, cât și online.

”Tinerii în Arenă” este un eveniment de business adresat Generației Z, care are ca scop stimularea și cultivarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani. Gala are loc în cea de-a doua zi a Summitului Romanian Business Leaders, aflat anul acesta la a X-a ediție și care are loc la Crowne Plaza, București.

”Noutatea acestei ediții este că vom facilita conectarea tinerilor cu și mai mulți antreprenori. Pe lângă faptul că este prima ediția ce se va întâmplă și în format fizic, tinerii pot primi sprijin și de la cei peste 250 de antreprenori și executivi de top din cadrul Summitului Romanian Business Leaders, pe lângă cei 5 mentori invitați de noi. De asemenea, am pregătit pentru tinerii din online o experiență inedită de conversație cu antreprenori și chiar mentorat, iar pe tot parcursul evenimentului îi vom implica în ceea ce se întâmplă fizic”, a declarat Alin Claudiu Apostu, organizatorul ”Tinerii în Arenă”.

La ediția din acest an a competiției s-au înscris zeci de echipe din toată țara, din rândul cărora 12 au intrat într-un program de mentorat de 5 luni, iar 5 au fost invitate să își prezinte ideea în fața juriului, precizează organizatorii într-un comunicat de presă.

Cele cinci echipe care își vor prezenta ideile la eveniment:

  • Colorise este prima platformă care recomandă utilizatorului hainele potrivite în doar 5 minute cu ajutorul unui test psihologic.

  • MyToDo este o platformă online unde utilizatorul poate găsi în orașul său sau în apropiere prestatori de servicii din diferite domenii. (ex: curățenie, instalații, transport mobilă și asamblat mobilă).

  • Nightz digitalizează piața evenimentelor din România și creează prima platformă de socializare românească dedicată petrecerilor.

  • OatsFill este un concept de business bazat pe producția și comercializarea produselor alimentare pe bază de fulgi de ovăz.

  • Travelens este un marketplace pentru fotografia de vacanță prin care conectează rapid și eficient turiștii cu fotografii locali.

Cei cinci antreprenori care vor sta față în față cu finaliștii și care le pot deveni mentori în dezvoltarea ideilor de afaceri sunt Dragoș Anastasiu – președintele Grupului Eurolines România, Rucsandra Hurezeanu – fondatoarea Ivatherm, Matei Dumitrescu – general partner Roca X, Felix Pătrășcanu – membru fondator și managing partner FAN Courier și Dragoș Petrescu – fondator City Grill Restaurants.

Tinerii care nu au posibilitatea de a participa fizic la eveniment pot participa și interacționa în mod online prin intermediul platformei Eventmix, unde trei antreprenori – Costin Sorici, Alina David și Dan Șchiopu – le vor răspunde la întrebările de business pe care le adresează. De asemenea, tinerii participanți online vor putea pune întrebări celor care prezintă și pot vota mentorul care consideră că va investi în fiecare dintre cele cinci idei de afaceri.

În plus, după încheierea evenimentului vor fi pregătite patru camere de networking unde tinerii pot discuta cu alți patru antreprenori: Radu Constantin, Bogdan Tudor, Mircea Vădan și Andy Szekely. Cei care doresc să participe se pot înscrie la https://vsfa.ro/tinerii-in-arena/ și https://app.eventmix.live/tia2022/. Evenimentul este organizat de ”Vreau să fiu Antreprenor”, Romanian Business Leaders şi Universitatea Româno-Americană.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.