Lista școlilor și grădinițelor care vor funcționa de luni cu prezență fizică. Aproape 1.800 de unități de învățământ continuă în sistem online

0

Ministerul Educaţiei a anunţat că 16.120 de unităţi de învăţământ, din totalul celor 17.912 existente la nivel național, vor funcţiona de luni, 22 noiembrie, cu prezenţă fizică. Conform ordinului comun semnat vineri, toți elevii vor merge la școală în localitățile cu incidența mai mică de 6 la mie, indiferent de rata de vaccinare a personalului din școli.

”Începând cu data de luni, 22 noiembrie 2021, 16.120 de unități de învățământ (cu personalitate juridică și structuri arondate) din totalul celor 17.912 existente la nivel național, inclusiv unitățile conexe, vor funcționa cu prezență fizică”, a informat Ministerul Educației.

Potrivit sursei citate, numărul total de elevi/preșcolari din aceste unități este de peste 2.600.000. Alte 1.792 de unități de învățământ vor continua cursurile în sistem online.

Citeşte şi: Ordinul comun modificat: Școli deschise cu prezență fizică în localitățile cu incidența sub 3 la mie. Testarea elevilor – fie acasă, fie în școală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.