Rezultatele la BAC și Evaluarea Națională, pe primele locuri în Top 10 căutări pe Google 2018

0
Foto: Pixabay.com

Cele mai populare căutări ale românilor pe Google din 2018 sunt rezultatele la bacalaureat și rezultatele la evaluarea națională, arată datele prezentate miercuri, conform Mediafax.

Acestea ocupă primele două locuri în Top 10 al celor mai populare căutări, clasamentul fiind completat de: eMag Black Friday, Campionatul Mondial, Simona Halep, calendar ortodox, picnic cuvânt, Andrei Gheorghe, Avicii și admitere liceu.

În afară de căutările legate de educație și Black Friday, Campionatul Mondial de Fotbal de anul acesta a polarizat interesul în căutări al românilor, alături de Simona Halep, cel mai în formă sportiv român. De altfel, tenisul a depășit de cele mai multe ori fotbalul în căutările românilor pe Google în 2018. Exatlon și „Fifty Shades Freed” sunt titlurile care conduc topurile celor mai „în trend” emisiuni TV, respectiv filme, în căutările românilor în 2018. La capitolul smartphone-uri, lista este împărțită între Huawei, iPhone și Samsung, iar dieta Rina și rețeta de tiramisu sunt vedetele căutărilor anul acesta în cele două liste oarecum antagonice: diete și rețete”, au detaliat reprezentanții Google.

Cele mai populare căutări:

1.            Rezultate bacalaureat

2.            Rezultate evaluare naţională

3.            eMag Black Friday

4.            Campionatul Mondial

5.            Simona Halep

6.            Calendar ortodox

7.            Picnic Cuvânt

8.            Andrei Gheorghe

9.            Avicii

10.          Admitere liceu

„Listele au fost create utilizând combinat mai multe servicii și instrumente care ne oferă o imagine detaliată asupra trendurilor de căutare la nivel global și regional. Cea mai mare parte a datelor provin din Google Trends, un serviciu public și care prezintă volumul de căutări pe diferite regiuni geografice, perioade de timp și termeni utilizați. De asemenea, utilizăm instrumente interne care ne permit să realizăm analize complexe suplimentare. Mai mult, am eliminat spam-ul, căutările de navigare și cele care se repetă. Listele au fost realizate pe baza cifrelor de trafic de pe adrese din România, care au realizat atât căutări pe google.com, dar și pe domeniul local (google.ro) și căutările mobile”, au explicat reprezentanții Google.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.