Promoția 2020. Festivitate de absolvire pe stadion pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a din Târgu Jiu FOTO&VIDEO

0
Foto: facebook.com/ Marcel Laurentiu Romanescu

Festivitate inedită pentru absolvenții claselor a VIII-a și a XII-a din Târgu Jiu. Începând de săptămâna trecută, aceștia participă, pe rând, grupați pe școli, la festivitatea de absolvire organizată pe stadionul din oraș. Cu respectarea regulilor de distanțare, elevii sunt premiați în fața profesorilor și a părinților care asistă din tribune, iar la final au parte de artificii.

Evenimentele dedicate absolvenților de clasa a VIII-a și a XII-a și organizate de Primăria din Târgu Jiu, alături de unitățile de învățământ din municipiu, au debutat săptămâna trecută pe Stadionul Municipal. Primii au fost elevii de clasa a VIII-a, iar zilele acestea este rândul celor de-a XII-a.

Conform TVR Craiova, festivitatea este organizată astfel încât să nu se creeze aglomerări, fiecare clasă fiind programată pe arena sportivă la o anumită oră. Elevii, profesorii și părinții trec prin triajul epidemiologic la intrarea pe stadion, unde li se ia temperatura, iar în timpul evenimentului, stau la o distanță de doi metri unul de altul.

Absolvenții școlilor generale, liceelor și colegiilor naționale din Târgu Jiu au astfel parte de festivitatea de absolvire pe care cei mai mulți din promoția 2020 nu au avut-o, chiar dacă este una diferită de cea a generațiilor trecute, dar la fel de emoționantă.

Citește și: Cadoul profesorilor de la o școală din Baia Mare pentru absolvenții clasei a VIII-a: ”Copiii au plâns. Feedback-ul lor a fost extraordinar” VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.