Admitere ASE 2024. Înscrierile au loc în perioada 12-19 iulie. La două facultăți se organizează examen scris – Cibernetică și Drept

0
Sursa foto: Facebook/ ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI

ADMITERE FACULTATE 2024. Peste 7.000 de locuri vor fi scoase la concurs de Academia de Studii Economice (ASE) din București la programele de licență pentru anul universitar 2024-2025. Înscrierile vor avea loc în perioada 12 – 19 iulie. Elementul de noutate al admiterii din acest an îl reprezintă introducerea examenului scris la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică și la Facultatea de Drept.

Potrivit unui comunicat de presă, la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, admiterea se va face pe baza unui examen scris ce constă într-un test grilă la disciplina Matematică, iar la Facultatea de Drept, admiterea se va face pe baza unui examen scris ce constă într-un test grilă la disciplinele Limba română și Economie.

Admiterea 2024 la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică și la Facultatea de Drept – ASE:

Admiterea 2024 la facultățile ASE:

Conform calendarului publicat pe site-ul ase.ro, înscrierile la concursul de admitere 2024 la programele universitare de licență vor avea loc în perioada 12 – 19 iulie.

Candidații pot opta pentru unul sau mai multe dintre cele 35 de programe universitare de licenţă, cu predare în limbile română, engleză, franceză sau germană – 25 de programe pentru forma de învățământ cu frecvenţă și 10 programe pentru formele de învățământ la distanţă şi cu frecvenţă redusă.

  • Vezi aici Cifra de școlarizare propusă pentru anul universitar 2024 – 2025 la studii universitare de licenţă, forma de învăţământ cu frecvență

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.