Subiecte și bareme la Limba și literatura română, Evaluarea Națională și BAC 2022 – simulare organizată de Inspectoratul Școlar Județean Iași

0

Inspectoratul Școlar Județean Iași organizează, în perioada 25-27 ianuarie, Simularea Evaluării Naționale și Simularea probelor scrise ale examenului național de Bacalaureat 2022. Marți, atât elevii claselor a VIII-a, cât și cei de clasa a XII-a au susținut proba la Limba și literatura română. 

Simulare Evaluarea Națională 2022, clasa a VIII-a – județul Iași

Simulare Bacalaureat 2022 – județul Iași

Simulare BAC 2022, Limba și literatura română, Uman – județul Iași

Simulare BAC 2022, Limba și literatura română, Real – județul Iași

Miercuri, 26 ianuarie, simularea va continua cu proba de Matematică (pentru Evaluare Națională și pentru Bacalaureat) și Istorie (Bacalaureat). Ultima zi va fi destinată doar elevilor de clasa a XII-a care își vor verifica nivelul actual de pregătire pentru proba la alegere a profilului și specializării parcurse.

Potrivit ISJ Iași, subiectele, elaborate de comisii de lucru la nivel județean, vor respecta structura propusă de Ministerul Educației pentru acest an școlar și vor avea un nivel mediu de dificultate.

”Evaluarea lucrărilor va fi realizată după toate rigorile examenelor naționale, iar elevii vor primi rezultatele la începutul lunii februarie. Fiecare unitate școlară își va analiza rezultatele proprii și își va stabili propriul program de activităţi remediale, menit să asigure o pregătire cât mai bună tuturor elevilor care vor susține, la finalul anului școlar, fie Evaluarea Națională, fie examenul de Bacalaureat”, precizează ISJ Iași.

Citește și: Simulare Evaluarea Națională 2022, județul Brăila. Subiectele și baremul la Limba și literatura română



LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.