BAC 2021. Subiectele și baremul la Geografie, Anatomie, Biologie, Logică, Informatică, Fizică, Chimie, Economie, Filosofie, Sociologie

0

BACALAUREAT 2021. Prima sesiune a examenului de Bacalaureat a continuat miercuri, 30 iunie, cu proba la alegere a profilului și a specializării – Geografie, Anatomie, Biologie, Informatică, Fizică, Chimie, Economie, Filosofie, Logică, Psihologie sau Sociologie. Subiectele și baremele au fost publicate la ora 15.00 pe subiecte.edu.ro. Ultima probă scrisă, la Limba și literatura maternă, este programată joi, 1 iulie.

Subiectele și baremele – proba la alegere a profilului și a specializării, BAC 2021

Primele rezultate de la BAC 2021 vor fi afișate/publicate în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro pe 5 iulie (până la ora 12:00). Afișarea rezultatelor se va face prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.

Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ:

    • recunoașterea/echivalarea/ susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale;
    • susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea;
    • obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.