BAC 2024. Modele de subiecte și bareme de corectare la Matematică – Inspectoratul Școlar Județean Sibiu

0

BACALAUREAT 2024. Inspectoratul Școlar Județean Sibiu a publicat modele de subiecte și bareme la Matematică pentru examenul de Bacalaureat 2024. Este primul set de teste de antrenament pe care inspectoratul îl propune elevilor de clasa a XII-a și a XIII-a la această disciplină de examen.

Modele de subiecte și bareme la Matematică, BAC 2024  – decembrie 2023, ISJ Sibiu

Vineri, 8 decembrie, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu a publicat primul set de teste de antrenament la Matematică pentru examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, iar vineri, 15 decembrie, a postat baremele de corectare.

Potrivit turnulsfatului.ro, până la examene, aproape în fiecare lună, ISJ Sibiu va publica teste de pregătire la Matematică pentru cele două examene. „Sunt teste realizate pentru pregătirea și ajutorul copiilor, nu numai pentru simularea județeană, ci și pentru simularea națională și examenele naționale din vară, Evaluarea Națională a elevilor de-a VIII-a, respectiv Bacalaureat. În afara lunilor în care se dau simulări, respectiv ianuarie și martie, în fiecare lună vom posta aceste lucrări, până în data de 10 pe site-ul inspectoratului, secțiunea examene naționale, teste de antrenament pentru elevii claselor a VIII-a și a XII”, a declarat Monica Stroe, inspector școlar pentru matematică, conform sursei citate.

Ministerul Educației, prin Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, a publicat pe 1 noiembrie modele de subiecte pentru examenul de Evaluare Națională 2024 – clasa a VIII-a și pentru BAC 2024.

Simularea națională a probelor scrise ale examenului de Bacalaureat este programată în luna martie. Elevii din clasele a XII-a și a XIII-a vor susține proba scrisă la Limba și literatura română pe 4 martie, proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie) pe 5 martie, proba la alegere a profilului și specializării pe 6 martie, iar pe 7 martie se va desfășura proba scrisă la Limba și literatura maternă. Rezultatele vor fi comunicate pe 15 martie.

Examenul de Bacalaureat 2024 va începe pe 17 iunie cu probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale. Proba scrisă la Limba și literatura română va avea loc pe 1 iulie, proba obligatorie a profilului pe 2 iulie, iar proba la alegere a profilului și specializării pe 4 iulie. Ultima probă scrisă este programată pe 5 iulie, la Limba și literatura maternă. Primele rezultate vor fi afișate pe 8 iulie, iar rezultatele finale pe 12 iulie.

Citește și:

Simulări Bacalaureat 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.