Simulare județeană BAC 2023, Bacău. Subiecte și bareme la Matematică și Istorie – proba obligatorie a profilului

0

SIMULARE JUDEȚEANĂ BAC 2023, Bacău. Elevii claselor a XII-a din județul Bacău au susținut, joi, proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie) din cadrul simulării județene a examenului de Bacalaureat. Subiectele și baremele de corectare au fost publicate de Inspectoratul Școlar Județean Bacău. 

Matematică, Simulare județeană BAC 2023 – Bacău (februarie 2023)

Istorie, Simulare județeană BAC 2023 – Bacău (februarie 2023)

Inspectoratul Școlar Județean Bacău a organizat, miercuri și joi, simularea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat, la Limba și literatura română, Matematică și Istorie.

Rezultatele obținute de elevi la simulările județene vor fi analizate la nivelul fiecărei unități
de învățământ în care s-au desfășurat testările, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare. Notele de la simulare vor fi trecute în catalog numai dacă elevii vor solicita acest lucru.

Simularea la nivel național a examenului de Bacalaureat 2023 va avea loc în perioada 27-30 martie, iar examenul propriu-zis va începe în data de 12 iunie cu probele de evaluare a competențelor.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.