Evaluarea Națională 2023, simulare județeană – Botoșani. Subiectele și baremele de corectare la Română și Matematică

0
Foto: unsplash.com

SIMULARE JUDEȚEANĂ EVALUAREA NAȚIONALĂ 2023. Elevii claselor a VIII-a din județul Botoșani au susținut săptămâna trecută simularea județeană a examenului de Evaluare Națională 2023. Subiectele primite de elevi la Limba și literatura română și la Matematică, precum și baremele de corectare au fost publicate de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani.

Limba și literatura română, Simulare Evaluarea Națională 2023 – județul Botoșani

Matematică, Simulare Evaluarea Națională 2023 – județul Botoșani

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani va organiza săptămâna aceasta și simularea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat 2023 la nivel județean, la disciplinele Limba și literatura română și Matematică.

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2023. Absolvenții claselor a VIII-a vor susține examenul de Evaluare Națională 2023 în perioada 19-22 iunie. Pe 19 iunie este programată proba scrisă la Limba și literatura română, pe 21 iunie la Matematică, iar pe 22 iunie va avea loc proba la Limba și literatura maternă.

Rezultatele inițiale, înainte de contestații, vor fi afișate pe 28 iunie, iar rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor, pe 4 iulie.

Pentru anul școlar 2023-2024, media de admitere la liceu va fi media generală obținută la Evaluarea Națională. Repartizarea computerizată în licee va avea loc pe 19 iulie 2023.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.