Simulare BAC 2022. Luni, 28 martie, începe simularea probelor scrise ale examenului național de Bacalaureat

0

SIMULARE BAC 2022. Elevii claselor a XII-a și a XIII-a vor susține săptămâna viitoare simularea examenului național de Bacalaureat 2022. Luni, 28 martie, va avea loc simularea probei scrise de Limba şi literatura română, marți se va desfășura cea de Matematică sau Istorie, urmând ca miercuri să fie susținută proba la alegere a profilului şi specializării, iar joi la Limba şi literatura maternă. Rezultatele vor fi afișate, conform calendarului aprobat de Ministerul Educației, pe 14 aprilie.

Probele vor începe la ora 9:00, accesul elevilor în săli fiind permis până la ora 8.30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Rezultatele obținute la simulare nu se contestă și nu se trec în catalog. În situațiile excepționale în care se dorește consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesați.

Subiecte de la simulările județene ale examenului de Bacalaureat 2022:

Calendarul Simulării examenului de Bacalaureat 2022 (pentru elevii claselor a XII-a şi a XIII-a seral/frecvenţă redusă):

  • 28 martie 2022: Proba E) a) – probă scrisă – Limba şi literatura română
  • 29 martie 2022: Proba E) c) – probă scrisă – proba obligatorie a profilului
  • 30 martie 2022: Proba E) d) – probă scrisă – proba la alegere a profilului şi specializării
  • 31 martie 2022: Proba E) b) – probă scrisă – Limba şi literatura maternă
  • 14 aprilie 2022: Afișarea rezultatelor

Citește și:


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.