Federația ”Spiru Haret” a relansat scoalaromaneasca.ro, un site de articole de specialitate și știri din domeniul educației

0
Foto: scoalaromaneasca.ro

Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET“ anunță că a relansat, miercuri, site-ul www.scoalaromaneasca.ro , prin intermediul căruia va oferi membrilor de sindicat – și nu numai – acces la informații oficiale și verificate, precum și la articole de specialitate, scrise de profesioniști.

„Această criză mondială ne-a afectat pe toți. În același timp, pe noi ne-a obligat
să venim cu noi soluții pentru a fi mai aproape de membrii noștri de sindicat. Pentru a ne alinia la noile cerințe, lansăm astăzi noul site www.scoalaromaneasca.ro , un site de știri și articole de specialitate.

Vom promova articolele importante preluate de pe cele mai cunoscute site-uri de știri din domeniul educațional (edupedu.ro, stiriedu.ro, sparknews.ro, etc.), vom veni cu articole proprii, scrise de colaboratori ai federației și ai sindicatelor afiliate, vom publica noutăți legislative și le vom comenta și vom oferi modele de cereri/adrese etc.

Toate acestea pentru a veni în sprijinul membrilor de sindicat. Nu în ultimul rând, le oferim posibilitatea membrilor de sindicat să publice propriile articole, prin care să-și promoveze activitatea“, a declarat Marius Ovidiu Nistor, președinte FSE „SPIRU HARET“, potrivit unui comunicat de presă transmis de federație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.