Nelu Tătaru, despre scenariile privind începerea școlii: Noi discutam ieri la Cotroceni despre momentul „ieri”. În funcție de evoluție, vom adapta

0

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, joi, că cele trei scenarii discutate miercuri la Cotroceni vor fi aplicate în școli în funcție de situația epidemiologică care se va înregistra în apropierea datei de 14 septembrie, când va începe noul an școlar.

”Noi suntem în scenariul 1 pe care îl avem, deci nu suntem în scenariul 3, dar noi trebuie să fim pregătiți, iar evaluarea pe care o vedem la începutul școlii se va face în apropiere, în a doua jumătate. Noi discutam ieri la Cotroceni tocmai de momentul „ieri”, să spunem, în care avem 2.826 de localități care erau sub 1, aveam 309 localități care erau între 1 și 3 și aveam doar 51 de localități care erau peste 3. Dar era stadiul de ieri.

În funcție de evoluție, vom adapta. Noi am lăsat și libertatea locală, la nivelul DSP-ului local, la nivelul Inspectoratului Școlar Județean local, a Comitetului Județean pentru Coordonarea intervenției pentru a aplica unul dintre cele trei scenarii la fiecare unitate școlară”, a declarat Nelu Tătaru.

Citește și: Precizări ale Administrației Prezidențiale privind formula de calcul care stă la baza celor trei scenarii pentru începerea noului an școlar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.