Emoțiile unei învățătoare în fața surprizei pregătite de elevii săi și de părinți: ”Astea sunt momentele care contează foarte mult” VIDEO

0

Oana Bogdana Bucșa, învățătoare la Școala ”Mihai Viteazu” din Șelimbăr, Sibiu, a trăit momente pline de emoție în sala de clasă, de ziua sa de naștere. Elevii și părinții au așteptat-o cu tort, i-au cântat ”La mulți ani!” și i-au oferit un mic cadou: un tricou identic cu cele purtate de copii. ”Astea sunt momentele care contează pentru mine foarte mult. Și pentru asta trăiesc și pentru asta muncesc și pentru asta sunt momentele alea când nu mă uit la ceas și fac totul până termin ce am de făcut”, le-a spus învățătoarea copiilor și părinților.

Surpriza pregătită de elevii din clasa I și de părinții acestora au emoționat-o atât de tare pe învățătoarea Oana Bogdana Bucșa încât nu și-a putut stăpâni lacrimile. Însă, dincolo de frumusețea gestului și recunoștința arătată, se regăsește o relație profesor-părinți așa cum ar trebui să existe în fiecare clasă.

Acum este prima oară când simt că voi sunteți exact acolo unde sunt eu. Știți că se spune că oamenii care se iubesc sunt pe aceeași frecvență și pe aceeași lungime de undă. Când spui părinți, vorbim de așa o mare de oameni cu caractere diferite și care se întâlnesc atât de greu. Vreau să vă felicit că, prin mine și datorită mie, fără falsă modestie, voi ați reușit, niște oameni atât de diferiți, să aveți puterea să vă uniți și să fiți cu mine.

Au fost multe momente în care v-am simțit aproape, dar acum este, într-adevăr, extraordinar ce ați făcut. Astea sunt momentele care contează pentru mine foarte mult, știți? Și pentru asta trăiesc și pentru asta muncesc și pentru asta sunt momentele alea când nu mă uit la ceas și fac totul până termin ce am de făcut. Și pentru asta vă iubesc foarte mult și pe voi, copiii, și pe voi, părinții”, a spus învățătoarea Oana Bogdana Bucșa, impresionată de gestul micuților și al părinților acestora.

Cum au primit-o elevii și părinții pe învățătoarea Oana Bogdana Bucșa:

Citește și: Surpriza unor elevi de clasa a IX-a pentru diriginta lor. Ștefan: ”Este un om deschis la suflet, ne întreabă cum ne simțim. Îi pasă de noi”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.