Ludovic Orban: Cel mai probabil, vom proroga termenul de intrare în vigoare a legii privind dublarea alocaţiilor

0
Foto: gov.ro

Premierul Ludovic Orban a anunţat, vineri, după o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis, că, ”cel mai probabil”, Guvernul va proroga termenul de intrare în vigoare a legii care prevede dublarea alocaţiilor pentru copii.

Premierul Ludovic Orban a discutat, vineri, la Cotroceni, cu președintele Klaus Iohannis despre subiectul dublării alocaţiilor. Cu o zi în urmă, șeful statului declara că, la acest moment, nu are de gând să refuze promulgarea legii, dar trebuie văzut cu ce soluții va veni Guvernul.

„Am discutat, poziția președintelui este firească. V-a spus că intenția domniei sale este aceea de a promulga legea. Sigur, noi suntem puși într-o situație în care și dacă am vrea nu am putea majora alocațiile. Cel mai probabil, soluția pe care vom merge este aceea de a proroga termenul de intrare în vigoare a legii până când vom avea posibilitatea de a asigura resurse financiare în bugetul de stat, iar aici știți foarte bine că nu se poate face lucrul acesta decât la rectificarea bugetară, care nu se poate face decât după data de 1 iulie”, a spus Ludovic Orban, după discuțiile purtate cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.