Mesajul unui elev de clasa a VIII-a care a dat foaia goală la Simulare

0
Foto: pexels.com

Un elev de clasa a VIII-a s-a alăturat campaniei demarate de Consiliul Național al Elevilor și a dat foaia goală la Simularea Evaluării Naționale. Mesajul acestuia a fost prezentat pe pagina de Facebook a Consiliului, în care acesta spune că a fost singurul din clasă care a dat foaia goală  și, posibil, și din școală. Elevul susține că și prietenii lui și-ar fi dorit să facă același gest, dar le-a fost teamă că vor fi certați de părinți sau umiliți de profesori în fața clasei.

Un elev de a clasa a VIII-a s-a alăturat campaniei#foaiagoală, demonstrând că aceasta semnifică mai mult decât un simplu protest.

Împărtășindu-ne gândurile sale cu privire la manifestul asupra sistemului educațional, ne-a făcut să ne dăm seama de faptul că elevii încep, încetul cu încetul, să se ridice din bănci împotriva abuzurilor”, este postarea Consiliului Național al Elevilor, pe rețeaua de socializare.

Consiliul Național al Elevilor a demarat, pe 10 martie 2019, campania ”Anul acesta, dăm #foaiagoală la simulările naționale!”, prin care i-a îndemnat pe elevii care susțin simulările examenelor naționale să dea foaia goală sau să scrie ce îi nemulțumește cu privire la sistemul de educație.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.