Olimpiada interdisciplinară ”Științele Pământului”, etapa județeană, are loc pe 19 ianuarie

0
Foto: pexels.com

Etapa județeană/pe sectoare a Olimpiadei interdisciplinare ”Științele Pământului” din anul școlar 2018-2019 va avea loc la data de 19 ianuarie, iar, în această lună, se vor desfășura și etapele pe școală ale Olimpiadei de Geografie și Concursului naţional de Geografie ”Terra – mica olimpiadă de geografie”. 

Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB) anunță că, în luna ianuarie, se va desfăşura etapa pe şcoală a Olimpiadei de Geografie şi etapa pe şcoală a Concursului naţional de Geografie ”Terra – mica olimpiadă de geografie” în unităţile de învăţământ preuniversitar.

Potrivit ISMB, responsabilitatea organizării și desfășurării acestei etape revine unităților de învățământ preuniversitar.

Elevii care obțin peste 80 de puncte din totalul de 100 vor fi promovați în etapa superioară, iar rezultatele vor fi comunicate profesorilor metodişti până la data de 10 februarie 2019, mai informează Inspectoratul.

ISMB anunță totodată că sâmbătă, 19 ianuarie 2019, începând cu ora 10:00, se va desfășura, la Liceul Teoretic Bulgar „Hristo Botev” din sectorul 1, etapa județeană/ a sectoarelor municipiului București a Olimpiadei interdisciplinare „Științele Pământului”.

Numărul de locuri pentru etapa națională este de două locuri pentru fiecare sector, conform unei adrese a Ministerului Educației din 11 ianuarie 2019.

Mai multe detalii despre desfășurarea Olimpiadei ”Științele Pământului” puteți citi AICI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.