Cursuri suspendate în mai multe școli din Maramureș. Sunt afectați 30.000 de elevi

0
Foto: unsplash.com

Mai multe școli din județul Maramureș vor avea cursurile suspendate, joi și vineri, din cauza condițiilor meteo, fiind afectați de această situație aproximativ 30.000 de elevi, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Maramureș, transmis, miercuri, orele vor fi recuperate prin decizii ale consiliilor de administrație ale fiecărei unități de învățământ.

Decizia suspendării cursurilor are la bază condițiile meteo și necesitatea unităților de învățământ de a a deszăpezi incintele și curțile pe care le administrează, să nu fie accidente în rândul elevilor.

„Sunt afectați de această situație aproximativ 30.000 de elevi. Orele vor fi recuperate prin stabilire de către consiliul de administrație al fiecărei unități de învățământ”, se arată în comunicatul citat.

Astfel, în perioada 17-18 ianuarie vor fi suspendate cursurile școlare în grădinițe, școli gimnaziale, licee, colegii din Baia Mare, dar și în Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Baia Sprie – Structura Grădinița cu Program normal nr. 4, în Liceul Tehnologic Grigore Moisil Târgu Lăpuș, în Școala Gimnazială Ardusat.

Cursuri suspendate vor fi la Școala Gimnazială Regina Elisabeta Băiuț, Școala Gimnazială Băsești, Școala Gimnazială Ion Popescu de Coaș din Coaș, Școala Gimnazială Petofi Sandor Coltău și Școala Gimnazială Gheorghe Lupan Groși. De asemenea, pentru aceeași perioadă sunt suspendate cursurile, în continuare, la Colegiul Economic Pintea Viteazul Cavnic și Școala Gimnazială Vima Mică, structura Aspra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.