Gala „Profesorul Anului din mediul rural” 2024. Nominalizările pot fi făcute până pe 10 decembrie. Două categorii noi de premii, la a treia ediție

0

Teach for Romania a dat startul nominalizărilor pentru Gala „Profesorul Anului din mediul rural” 2024. Elevii, părinții, directorii sau reprezentanți ai ONG-urilor pot face nominalizări până pe 10 decembrie 2023. Ediția a treia a Galei va avea două categorii noi: educatori și profesori debutanți. Evenimentul de premiere va avea loc pe 15 februarie 2024.

Gala „Profesorul Anului din mediul rural”, organizată de Teach for Romania, a ajuns la a treia ediție. Conform informațiilor publicate pe site-ul organizației, competiția din 2024 vine cu două categorii noi de nominalizare, dedicate cadrelor didactice din învățământul preșcolar și, respectiv, cadrelor didactice debutante.

În total, vor fi șapte categorii unde se pot face nominalizări: educatori, profesori debutanți, dezvoltarea literației (a abilităților de citit-scris), dezvoltarea abilităților socio-emoționale, dezvoltarea leadership-ului la elevi, implicarea în comunitate și prevenirea abandonului școlar.

Până pe 10 decembrie 2023, ora 23:59, poate fi nominalizat orice cadru didactic (educator, învățător, profesor, consilier școlar) care este sau a fost angajat într-o școală din mediul rural și care a derulat proiecte în perioada septembrie 2022 – august 2023.

Nominalizările pot fi făcute de către elevi, părinți, alte cadre didactice, directori, inspectori școlari, reprezentanți ai entităților cu activitate în domeniul educațional (ONG-uri, entități media, instituții publice etc.).

”Cea de-a treia ediție a evenimentului va pune din nou reflectoarele pe calitatea educației din mediul rural, promovând acele cadre didactice care cred în potențialul fiecărui copil, care se pregătesc și își folosesc toată creativitatea și resursele pentru a le oferi acestora șansa la un viitor mai bun prin educație modernă, de calitate, relevantă. Vom acorda recunoștință, vizibilitate și premii profesorilor câștigători pornind de la nominalizările făcute de elevi, colegii de cancelarie, părinți și alți membri ai comunității”, precizează Teach for Romania.

Nominalizările pentru Gala „Profesorul Anului din mediul rural” 2024 pot fi făcute aici.

Citește și: Gala Profesorul Anului din mediul rural 2023. Câștigătorii celei de-a doua ediții, la cele cinci categorii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.